If you stop it, you impoverish it. For this reason, concepts need a «turn of the screw» to make them grow and advance.
At Ivantxu we wanted to «go crazy» and take our ideas to another level, without the limits imposed by tradition.
What has never been done that way, we want to do that way; we want to fuse what was never together and separate what was always together.
We want you to join us on this adventure of discovery of an eclectic, innovative, renewing cuisine, without barriers.
We want you to go crazy with us.
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We wanted to do something different for you.
A comfortable, bright and open place. A space full of details and nods to our cuisine and our professional and personal career.
The Catalan flooring, the olive tree bar, the furniture, the cutlery and each of the graffiti on the walls are there to take you out of context and immerse you in our vision of the world in general and the kitchen in particular.
And we there, with you, in sight, without secrets, so you can see us cook, work and create….
¿Qué se puede comer en La Carmela?
ABC de Sevilla, en su sección Gurmé, ha vuelto a visitarnos. En esta ocasión para hacer un repaso exahustivo de nuestra carta. Leelo en el siguiente enlace. ¿Qué se puede comer en La Carmela?
De Tapas con Chencho: La Carmela
Nuestro amigo Chencho ha estado conociendo nuestro nuevo local, La Carmela, y lo cuenta todo al detalle en su imprescindible página web "De Tapas con Chencho". Léelo en este enlace: De Tapas con Chencho: La Carmela
La Carmela: alta cocina en Los Remedios de la mano de Ivantxu
La sección Gurmé del diario ABC de Sevilla, se hace eco la inauguración de nuestro nuevo local La Carmela, en Los Remedios. Destaca en el artículo nuestra trayectoria desde la apertura hace nueve años del primer local, Ivantxu, hasta ahora; detalla las peculiaridades...